Menu

vTalentirani Filip gostovao u obrazovnoj emisiji Školski sat i na Adventskoj matematičkoj radionici

Filip Križanić, učenik 8.r. topličke škole i državni prvak iz matematike gostovao je u emisiji HRT-a Školski sat. Tema emisije bila je matematički višeboj u kojem su se rješavali zanimljivi matematički zadatci. U emisiji se nastoje teme iz školskoga gradiva prikazati na kreativniji način kroz igru. Uz našeg Filipa gostovali su i   matematičar Aleksandar Hatzivelkos koji zadaje zadatke, državni prvak iz matematike Bernard Inkret te još dva učenika 8. razreda iz OŠ Bartola Kašića iz Zagreba.

Osim u Školskom satu, daroviti Filip gostovao je i na Adventskoj matematičkoj radionici koju je organiziralo Hrvatsko matematičko društvo u suradnji s XV. gimnazijom i udrugom Mladi nadareni matematičari. Cilj radionice bio je pružiti dodatno obrazovanje učenicima koji su talentirani i motivirani za bavljenje matematikom s naglaskom na rješavanje problema i natjecateljskih zadataka.

Tijekom zimskih praznika Filip je pohađao i Centar izvrsnosti u Varždinu.

Kako je Filip predstavio sebe, ali i topličku školu u obrazovnoj emisiji možete pogledati na poveznici ispod teksta.

1 — 3
2 — 3
3 — 3
23.01.2018
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content