Menu

Za uređenje Trga Republike Hrvatske Ministarstvo graditeljstva Varaždinskim Toplicama odobrilo 168.000 kuna

Za uređenje Trga Republike Hrvatske Grad Varaždinske Toplice osigurao je još 168.000 kuna. Riječ je o sredstvima koja je dodijelilo Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.

– Ove je godine raspisan natječaj Ministarstva graditeljstva i mi smo prijavili našu vječnu temu – uređenje Trga Republike Hrvatske. Prošli smo sa 168.000 kuna koje će nam dobro doći. U pripremi je raspis javne nabave za uređenje trga, za koje imamo građevinsku dozvolu. Svaki iznos nam je dobrodošao u situaciju kad su proračunski prihodi osjetno manji – izjavila je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

Uređenje Trga Republike Hrvatske u Varaždinskim Toplicama jedan je od 187 projekata gradova i općina kojima su odobrena sredstva Ministarstva graditeljstva, a iznos od 168.000 kuna najviši je koji je dodjeljivan.

Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2020. godini raspisan je s ciljem osiguravanja financijske potpore za projekte jedinica lokalne samouprave koji potiču ili pridonose boljem obavljanju komunalnih djelatnosti i pružanju odnosno isporuci komunalnih usluga, kao i za aktivnosti na projektima koji će pridonijeti podizanju razine javnih usluga i većoj kvaliteti življenja stanovnika na području pojedine jedinice lokalne samouprave.

14.05.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content