Menu

Zabrana napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH

Ovime Vas obavještavamo da je dana 23. ožujka 2020. donesena Odluka Stožera civilne zaštite RH o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

 

Odluku možete preuzeti na sljedećoj poveznici:
Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj

Posebno ističemo da se zabrana napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka ne odnosi na putovanje na posao i s posla ako je obavljanje posla neophodno i ne može se obaviti od kuće.

 

Propusnice s gornje osnove (točka II.f. Odluke), potpisuje odgovorna osoba u pravnoj osobi tj. odgovorna osoba u pravnoj osobi poslodavca.

 

U prilogu Odluke Stožera civilne zaštite RH nalazi se tekst propusnice.

 

Napominjemo da odgovorna osoba u pravnoj osobi potpisuje propusnicu i u drugim slučajevima opravdanog kretanja (točke II. a., b., c., f., g.) te Vas upućujemo na postupanje u skladu s Odlukom Stožera CZ RH.

 

Apeliramo na odgovorno korištenje mogućnosti izdavanja propusnica.

 

Budimo odgovorni, ostanimo kod kuće!

Grad Varaždinske Toplice

23.03.2020
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content