Menu

Zahvaljujući novom vrijednom ulaganju Županijske uprave za ceste, u Varaždinskim Toplicama modernizirana je još jedna prometnica

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju Županijske uprave za ceste u modernizaciju prometnica na području Grada Varaždinskih Toplica, još jedni radovi ovih su dana privedeni kraju. Riječ je o modernizaciji lokalne ceste Varaždinske Toplice – Jarki Horvatićevi koju je Županijska uprava za ceste sufinancirala u 75-postotnom iznosu.

Ovo je nova potvrda da Grad brine o infrastrukturi na cijelom svom području i sukladno svojim financijskim mogućnostima ulaže u njezinu modernizaciju.

– Zahvaljujem ŽUC-u što redovito prepoznaje naše potrebe i podupire naše projekte i investicije. Kontinuirano ulažemo u infrastrukturne i komunalne projekte s ciljem podizanja sigurnosti naših građana i stvaranja preduvjeta za bolje i kvalitetnije uvjete života – rekla je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

Radovi na modernizaciji lokalne ceste vrijedni su 457 tisuća kuna, a zajednički su ih sufinancirali Županijska uprava za ceste u iznosu od 75 posto i Grad Varaždinske Toplice u 25-postotnom iznosu, odnosno sa 114 tisuća kuna.

– Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju, dobroj suradnji sa svim relevantnim institucijama i činjenici da se radi gotovo u svakom kutku Grada, Varaždinske Toplice iz dana u dan postaju sve privlačnije mjesto za život i rad – kazala je gradonačelnica Ratković.

Radove na modernizaciji lokalne ceste Varaždinske Toplice – Jarki Horvatićevi izvodila tvrtka Niskogradnja Huđek.

1 — 5
2 — 5
3 — 5
4 — 5
5 — 5
11.10.2022
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content