Menu

Zahvaljujući odličnoj suradnji sa ŽUC-om asfaltirana prometnica u Hrastovcu

Gradonačelnica Ratković: Povećavamo kvalitetu života naših građana!

Zahvaljujući odličnoj suradnji između Grada Varaždinskih Toplica i Županijske uprave za ceste Varaždinske županije na gradskom području modernizirana je još jedna prometnica. Asfaltiranje 1300 metara ceste u Hrastovcu još je jedan dokaz kako ŽUC ima sluha za potrebe Grada Varaždinskih Toplica.

Zahvalivši ŽUC-u na čelu s ravnateljem Tomislavom Osonjačkim što su prepoznali važnost asfaltiranja ove lokalne ceste, gradonačelnica Dragica Ratković poručila je kako na ovaj način povećavaju kvalitetu života građana.

– Grad Varaždinske Toplice veliku pažnju pridaje ulaganjima u infrastrukturu jer je to jedan od preduvjeta za veću kvalitetu života građana na našem području. Zahvaljujem Županijskoj upravi za ceste što spremno prati naše potrebe i ulaže u ceste na području Grada koje su u njihovoj ingerenciji. Odličnom suradnjom s Varaždinskom županijom i svim institucijama Varaždinske Toplice jedno su veliko gradilište i sasvim će sigurno u skoroj budućnosti biti još privlačnije mjesto za život i doseljavanje – rekla je gradonačelnica Ratković.

Uz gradonačelnicu Ratković, ravnatelja ŽUC-a Osonjačkog, člana Mjesnog odbora Hrastovec Toplički i županijskog vijećnika Željka Dvekara, radove na asfaltiranju ceste u Hrastovcu obišao je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak koji je napomenuo kako je, uz redovna održavanja, cilj asfaltirati što više neasfaltiranih cesta.

Inače, Županijska uprava za ceste Varaždinske županije vodi brigu o 950 kilometara županijskih i lokalnih prometnica, od čega je još 50 kilometara neasfaltirano.

– Sada je modernizirana ova prometnica u Hrastovcu dužine 1300 metara, a u sljedećih nekoliko tjedana počinju radovi na križanju Oštrice na području Novog Marofa. Uz to je u planu asfaltiranje ceste u Vanjkovcu, nastavljaju se radovi u Gajevoj ulici u Cestici, u Horvatskom na području Ivanca bit će proširena cesta, a sve kako bi našim građanima omogućili što lakše i sigurnije prometovanje – rekao je župan Stričak naglasivši kako ŽUC raspolaže s proračunom od 60-ak milijuna kuna zbog čega u godinu dana ne može riješiti svu problematiku.

No, istaknuo je čelni čovjek Varaždinske županije, ŽUC poduzima sve da se što više tih cesta modernizira i da budu u što boljem stanju.

Radovi na modernizacije ceste u Hrastovcu vrijedni su 612 tisuća kuna.

1 — 12
2 — 12
3 — 12
4 — 12
5 — 12
6 — 12
7 — 12
8 — 12
9 — 12
10 — 12
11 — 12
12 — 12
29.06.2022
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content