Menu

Zanima vas kako bolje upravljati novcem? Odazovite se besplatnoj edukaciji u Varaždinskim Toplicama i podignite svoju financijsku pismenost na viši nivo

Grad Varaždinske Toplice u suradnji s edukacijskom platformom ValoreSchool u srijedu s početkom u 17 sati u holu Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića organizira besplatno predavanje na temu „Zašto više trošimo, a manje štedimo?”. Edukacija je namijenjena svim građanima koji žele svoju financijsku pismenost podići na višu razinu i naučiti kako kvalitetno upravljati novcem.

Upravo zbog toga, iz Grada Varaždinskih Toplica pozivaju sve koji će biti u mogućnosti da se odazovu ovoj besplatnoj, zanimljivoj i itekako korisnoj edukaciji.

Naime, kako poručuju organizatori, posljednjih 25 godina trošimo četiri puna više nego što štedimo, odnosno trošimo 1,8 do 2,7 puta više nego što zaradimo. Imperativ je oduvijek da bi na jedan potrošeni euro morali imati barem 3 zarađena.

Budući da je u Republici Hrvatskoj često drugačije, čak i obrnuto te s obzirom na činjenicu da čak 77 posto stanovništva Europske unije nema dovoljno znanja i vještina za kvalitetno upravljanje svojim poslovnim izborima, kao ni financijama, Grad Varaždinske Toplice u suradnji s edukacijskom platformom ValoreSchool odlučio je na ovaj problem odgovoriti ovom besplatnom edukacijom.

Ona je rezultat suradnje i zajedničkog projekta u obrazovnom sektoru Grada Varaždinskih Toplica i edukacijske platforme ValoreSchool, a cilj je da se građani, koji se suočavaju sa sveopćim poskupljenjima, educiraju o kvalitetnom upravljanju svojim financijama.

-2023. godina je proglašena godinom ulaganja u znanja, edukacija te usvajanja novih vještina i informacija kao odgovor na intenzivne promjene koje nas prate u svijetu oko nas, poglavito u poslovnoj sferi i sferi upravljanja novcem – poručuju organizatori naglašavajući kako je znanje jedino bogatstvo koje se povećava dijeljenjem zbog čega pozivaju sve koji žele naučiti kako kvalitetno upravljati novcem te kako ga zadržati, ulagati, zarađivati i uštedjeti za ostvarenje svojih ciljeva da se odazovu edukaciji.

Svoje znanje i iskustva o ovoj temi s građanima će podijeliti Iris Addaline, konzultantica za ulaganja u plemenite metale te Sanela Dropulić, direktorica edukacijske platforme ValoreSchool koja je organizirala i provela više od tisuću predavanja, seminara i radionica na temu uspješnog poslovanja na tržištu Hrvatske i Jugoistočne Europe.

Riječ je o prvoj besplatnoj edukaciji za građane Varaždinskih Toplica, a prijave se obavljaju putem e-maila: info@valores.hr.

20.03.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content