Menu

Završetak školske godine

Zadnji je dan nastave u topličkoj školi protekao vrlo zanimljivo, zabavno i emotivno, osobito za osmaše koji su se posebnim programom oprostili od škole, svojih razrednika, učitelja, ostalih učenika i svih djelatnika škole. Sve su okupljene dirnuli čitanjem pisama zahvale svim učiteljima, razrednicima i ravnateljici. Nikoga nisu ostavile ravnodušne i pripremljene prezentacije u kojima su se prisjetili nekih zanimljivih događaja ili sličica iz školskog života tijekom osmogodišnjeg školovanja. Za sve su učitelje, djelatnike i ravnateljicu Goranku Štefanić pripremili prigodne darove u znak zahvalnosti.

Nagrade, priznanja i zahvalnice uručila je i ravnateljica škole Goranka Štefanić svim učenicima koji su uz talent udružili rad i volju za stjecanje znanja te su sudjelovali na natjecanjima i postigli opažene rezultate. Osim učenika, nagrade i zahvalnice su dobili svi mentori za vrstan rad s učenicima i uspješno sudjelovanje na natjecnjima.

Učiteljice hrvatskoga jezika Ana Lodeta i Sanja Habek te učiteljica razredne nastave Biserka Bešenić pripremile su kratku priredbu u kojoj su učenici izvodili dramsko – scenske nastupe, predstavljali nagrađene projekte i plesali.

Učenici svih razreda su posebno zanimanje i interes pokazali za polufinale i finale Školskog nogometnog turnira za dječake od 5. do 8. razreda koji je organizirao profesor tjelesne i zdravstvene kulture Mario Sremec.

Tako je u finalu 8.a razred pobijedio 8.b s rezultatom 1:0 i osvojio 1. mjesto.  Treće je mjesto osvojio 6.b koji je sa 7:3 u polufinalu pobijedio 5.b razred. Sve su se ekipe srčano borile, a potporu su im davali glasni navijači s tribina.

Završna je priredba održana i u PŠ Petkovec u poslijepodnevnim satima. Učenici su pripremili prigodni program  te se oprostili s četvrtašima. Završnoj su priredbi prisustvovali  brojni roditelji, braća , sestre, bake i djedovi te ravnateljica škole Goranka Štefanić. Nakon priredbe učenici i gosti nastavili su druženje uz prigodni domjenak.

1 — 13
2 — 13
3 — 13
4 — 13
5 — 13
6 — 13
7 — 13
8 — 13
9 — 13
10 — 13
11 — 13
12 — 13
13 — 13
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
16.06.2017
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content