Menu

Život je maskenbal: šarene i kreativne maske ove će nedjelje okupirati ulice Varaždinskih Toplica

Vesela fašnjačka povorka s nekim od najkreativnijih, najoriginalnijih i najšarenijih maski, ove će nedjelje okupirati ulice Varaždinskih Toplica. Naime, u 14 sati od Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića kreće šarena fašnjačka povorka koja će prodefilirati ulicama grada.

Središnji dio Topličkog fašnjaka bit će na Trgu Republike Hrvatske gdje će sve skupine predstaviti svoje maske, nakon čega slijedi zabava uz dobru glazbu i ples pod maskama.

Da će glavni toplički Trg ove nedjelje biti nezaobilazno mjesto, kako za one male, tako i za one nešto veće naglasila je i gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković pozvavši građane da se pridruže velikoj i šarenoj skupini čije će kreativne maske zasigurno razveseliti sve prisutne.

– Ove nedjelje svi posjetitelji i građani imat će priliku na jednom mjestu vidjeti svu kreativnost i originalnost. Naši veseli maškari u srce grada unijet će veselje i šarenilo boja čime se tradicija Topličkog fašnjaka, nakon nekoliko pandemijskih godina, napokon nastavlja u punom obimu – rekla je gradonačelnica Ratković.

Pozivu građanima pridružila se i Lana Husnjak, direktorica gradske Turističke zajednice najavivši kako sve maškare na središnjem gradskom trgu očekuju kuhano vino, čaj i nezaobilazne krafne.

Zamaskirajte se i dođite ove nedjelje na Trg Republike Hrvatske te ne zaboravite – život je maskenbal!

 

15.02.2023
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content