Menu

Zlatne ruke protuletne

Dana 07.04.2019. u nedjeljno poslijepodne, u društvenom domu u Svibovcu s početkom u 15 sati udruga žena “Svibovečki zvon” iz Svibovca imala je već po sedmi put zaredom svoju tradicionalnu proljetno-uskrsnu izložbu ručnih radova, ovaj put pod nazivom “ZLATNE RUKE PROTULETNE”.

Prigodni program u kojem su sudjelovali i oni najmlađi sa svojim kratkim recitacijama i igrokazom, a u drugom dijelu i oni malo stariji u čitanju poučnih duhovnih priča, bio je uvertira dobro posjećenoj izložbi.
Brojni posjetitelji mogli su razgledati bogatu kolekciju prekrasnih ručnih radova sa uskrsnim i proljetnim motivima, pisanice i druge prigodne stvarčice ručno izrađene.
Izložbu je, uz brojne goste i predstavnike drugih udruga, posjetila i gradonačelnica Dragica Ratković i počasna članica udruge gospođa Bernarda Cecelja koje su već godinama podrška udruzi u sličnim događanjima. Na kraju nije izostalo ugodno druženje uz domaće kolače i zagorsku domaću popevku.

1 — 11
2 — 11
3 — 11
4 — 11
5 — 11
6 — 11
7 — 11
8 — 11
9 — 11
10 — 11
11 — 11
15.04.2019
Grad Varaždinske Toplice

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content