Menu

Javni natječaj

25.08.2022  09:00

Koncesija za obavljanje dimnjačarskih poslova

Grad Varaždinske Toplice, kao davatelj koncesije, objavio je 25. kolovoza 2022. godine u Elektroničkom oglasniku javne nabave Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova na području Grada Varaždinskih Toplica, pod brojem objave: 2022/S 01K-0033804.

Obavijest o namjeri davanja koncesije te Dokumentaciju za nadmetanje, Nacrt ugovora i Troškovnik možete preuzeti ovdje:Rok za predaju: 27. rujna 2022. godine do 9:00 sati


 

30. kolovoz 2022., 15:00 sati

Grad Varaždinske Toplice, kao davatelj koncesije, objavio je 30. kolovoza 2022. godine u Elektroničkom oglasniku javne nabave Obavijest o ispravku obavijesti o namjeri davanja koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova na području Grada Varaždinskih Toplica.

Obavijest o ispravku obavijesti o namjeri davanja koncesije te 1. Dopunu Dokumentacije za nadmetanje možete preuzeti ovdje:
Grad Varaždinske Toplice, kao davatelj koncesije, objavio je 26. rujna 2022. godine u Elektroničkom oglasniku javne nabave Obavijest o ispravku obavijesti o namjeri davanja koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova na području Grada Varaždinskih Toplica.

 

Rok za predaju ponuda produžuje se, te je novi rok: 13. listopada 2022. godine do 9:00 sati.

 

Obavijest o ispravku obavijesti o namjeri davanja koncesije te 2. Izmjene i dopune Dokumentacije za nadmetanje i novi, odnosno izmijenjeni Troškovnik možete preuzeti ovdje:
Gradsko vijeće na svojoj sjednici održanoj 2. studenoga 2022. godine donijelo je Odluku o davanju koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova na području Grada Varaždinskih Toplice. Ista Odluka objavljena je u Elektroničkom oglasniku javne nabave.

 

Odluku o davanju koncesije možete preuzeti ovdje:

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content