Menu

Javna rasprava – PROSTORNI PLAN

Prijedlog 4. izmjena i dopuna Prostornog plana Grada Varaždinskih Toplica

 

Grad Varaždinske Toplice jest u postupku donošenja 4. Izmjena i dopuna Prostornog plana. Prijedlog izmijenjenog plana, a kojim su razmotreni i tamo gdje je to bilo moguće, usvojeni zahtjevi svih stranaka podnijeti do izrade nacrta plana (krajem veljače 2020.) jest stručno pripremljen i izrađen te dostupan za uvid zainteresiranim strankama. Ujedno, zakazana je i javna rasprava o prijedlogu Plana, a koja će trajati jedanaest (11) dana od 08. lipnja do 18. lipnja 2020.  Javni uvid u Prijedlog 4. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Varaždinske Toplice, tekstualni i grafički dio plana te njegovo obrazloženje i sažetak za javnost, moći će se izvršiti za vrijeme trajanja javne rasprave u prostorijama Grada Varaždinske Toplice na adresi Ul. dr. F. Tuđmana 4, 42223 Varaždinske Toplice od 9 do 13 sati te na web stranicama Grada Varaždinske Toplice. Ujedno je zakazano i javno izlaganje prijedloga Plana, za dan 12. lipnja 2020. godine u 17:00 sati, a sve u prostorijama Kino dvorane „Ljubelj“ Varaždinske Toplice.

 

Kako bi se zainteresiranim građanima, poslovnim subjektima te drugim pravnim i fizičkim osobama, i prije samog početka javne rasprave, omogućio uvid u Prijedlog 4. izmjena i dopuna Prostornog plana Grada Varaždinskih Toplica, isti se izlaže na sljedećoj poveznici, zajedno s odlukom kojom se utvrđuje početak javne rasprave. Detalji o javnoj raspravi te podaci o načinu podnošenja primjedaba i prigovora, sadržani su navedenoj odluci.

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.
Prihvaćam kolačiće

Skip to content